Bijeli delfin
0%
Kućni red Kućni red

Kućni red

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume, molimo da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumjieva se da ste upoznati s njegovim točkama i s njima suglasni te ćete ih se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje pravilnika o kućnom redu može rezultirati otkazom rezervacije i naplatom pune cijene boravaka, bez obzira na eventualni raniji prsilni odlazak.

- Kako bi domaćin mogao prijaviti boravak, po dolsaku u smještajnu jedinicu gosti mu trebaju predati osobne dokumente za sve osobe (putovnicve ili osobne iskaznice) i platiti ostatak svote za smještaj.
- Ukoliko se odlućite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravaka.
- Ukoliko imate rezervirani apartman molimo Vas da Vaš dolazak bude iza 14.00 sati.
- Na dan odlaska mole se cijenjeni gosti da aprtman napuste do 10.00 sati, dulje zadržavanje obvezuje plačanje i još jedan dan. Objekt koji je gost unajmio dužan je ostatviti aprtman u stanju u kakvom ga je zatekao na dan dolaska - urednog i neoštećenog.
- Ukoliko gost na dan dolaska u rezervirani šmjestaj stiže nakon 20.00 sati, obavezan je prethodno nazvati vlasnika objekta te najaviti kasni dolazak, kako bi se izbjegla situacjija da domaćin, uz pretpostavke da gost neće doći, u smještajnu jedinicu primi druge goste.
- Kućne ljubimce gosti u smještajnu jedinicu mogu uvesti samo uz dopuštenje domaćina. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji NIJE dopušteno, a u takvom slučaju vlasnik ima puno pravo gostu otkazati smještaj.
- Gosti su sami dužni brinuti se za svoje stvari i dragocijenosti ostavljene u smještanim jedinicama, a vlasnik ne odgovara za njihov eventualni nestanak. Kada izlaze vani, gosti obavezno moraju zaključavati vrata i zatvoriti prozore.
- Gosti su odgovorni za red i čistoću smještaja i obavezni su ih održavati. Domaćin nije dužan ćistiti i pospremati za vrijeme boravka gostiju, niti iznostiti smeće iz smještajnih jedinica.
- Domaćin ce promjeniti posteljinu svakih 7 dana, a ručnike svaka 4 dana.
- U smještajnu jedinicu nije dopušteno unostiti oružje, lako zapaljive i eksplozivne tvari, tvari s jakim ili neugodnim mirisom te bilo koje sprave za prpiremu hrane (kuhalo i sl.) ili druge električne aparate (ventilatori i sl.) bez dozvole vlasnika.
- Ukoliko dođe do nestanka ili oštećenja instalcija, namještaja, uređaja, opreme aprtmana, gost je dužan obavjestiti domaćina. Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protuvrijednost.
- Iz aprtmana je zabranjeno iznošenje uređaja i opreme (ručnici, pokrivači i drugo)
- Od 23.00 sata do 07.00 sati vrijeme je noćnog mira, a od 14.00 sati do 17.00 sati vrijeme popodnevnog mira. Molimo goste da u tome vremenu ne stvaraju buku.
- Kada izlaze iz smještajne jedinice gost obavezno mora zatvoriti suncobrane/tende, iskjučiti rasvjetu, električne naprave, plinske instalacije i zatvoriti slavine. Posebno se treba paziti da se nepotrebno ne ostavlja upaljen klimatizacijski uređaj dok gost NIJE u smjštanjoj jedinici te da ga ne kosristi uz otvorene prozore i vrata. Također je zabranjeno bacati otpatke u zahodske školjke, umovaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena.
- U slučaju rezerviranja smještaja u objektu tipa Robinzonski turizam, gost je obavezan štediti vodu i struju, odnosno ne smije bez dozvole vlasnika koristiti aparte koji troše puno električne energije (glačalo, sušilo za kosu i sl.)
- Strogo je zabranjeno dovoditi osobe koji nisu korisnici tog smeštaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili najavljene prilikom rezervacije, domaćin i agencija imaju punim pravom otkazati smještaj svim gostima. Gosti iz drugih stanova u kući ili iz druge kuće koji nisu u vlasništvu damaćina nemaju pravo boraviti u smještajnoj jedinici bez njegovog izrićitog dopuštenja.