Bijeli delfin
0%
Kućni red Kućni red

Kućni red

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume, molimo Vas da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste upoznati s njegovim točkama i s njima suglasni te ćete ih se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje pravilnika o kućnom redu može rezultirati otkazivanjem rezervacije i naplatom pune cijene boravaka, bez obzira na eventualni raniji prisilni odlazak.

- Po dolasku u smještajnu jedinicu gosti trebaju predati važeće osobne dokumente za sve osobe (putovnice ili osobne iskaznice) i platiti svotu za smještaj.

- Ukoliko se odlučite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravaka.

- Ukoliko imate rezervirani apartman, check-in je od 15.00 sati.

- Na dan odlaska mole se cijenjeni gosti da apartman napuste do 10.00 sati, dulje zadržavanje obvezuje plaćanje za još jedan dan. Gost koji je unajmio apartnam dužan ga je ostaviti u stanju u kakvom ga je zatekao na dan dolaska, urednog i neoštećenog.

- Ukoliko gost na dan dolaska u rezervirani smještaj stiže nakon 20.00 sati, obavezan je prethodno nazvati objekt te najaviti kasni dolazak.

- Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

- Gosti su sami dužni brinuti se za svoje stvari i dragocjenosti ostavljene u smještanim jedinicama, a vlasnik ne odgovara za njihov eventualni nestanak. Kada izlaze vani, gosti obavezno moraju zaključavati vrata i zatvoriti prozore.

- Gosti su odgovorni za red i čistoću smještaja i obavezni su ih održavati. Domaćin nije dužan čistiti i pospremati za vrijeme boravka gostiju, niti iznositi smeće iz smještajnih jedinica.

- Domaćin će promijeniti posteljinu svakih 7 dana, a ručnike svaka 3 dana.

- U smještajnu jedinicu nije dopušteno unositi oružje, lako zapaljive i eksplozivne tvari, tvari s jakim ili neugodnim mirisom te bilo koje sprave za pripremu hrane (kuhalo i sl.) ili druge električne aparate (ventilatori i sl.) bez dozvole vlasnika.

- Ukoliko dođe do nestanka ili oštećenja instalacija, namještaja, uređaja, opreme apartmana, gost je dužan obavijestiti domaćina. Ukoliko je do nestanka ili oštećenja došlo krivnjom gosta, gost je dužan nadoknaditi odgovarajuću protuvrijednost.

- Iz apartmana je zabranjeno iznošenje uređaja i opreme (ručnici, pokrivači i ostalo).

- Od 22.00 sata do 09.00 sati vrijeme je noćnog mira, a od 14.00 sati do 17.00 sati vrijeme popodnevnog mira. Molimo goste da u tome vremenu ne stvaraju buku.

- Kada izlazi iz smještajne jedinice gost obavezno mora zatvoriti suncobrane/tende, isključiti rasvjetu, električne naprave, plinske instalacije i zatvoriti slavine. Posebno se treba paziti da se nepotrebno ne ostavlja upaljen klimatizacijski uređaj dok gost NIJE u smještajnoj jedinici te da ga ne koristi uz otvorene prozore i vrata. Također je zabranjeno bacati otpatke u zahodske školjke, umivaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena.

- Strogo je zabranjeno dovoditi osobe koji nisu korisnici tog smještaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili najavljene prilikom rezervacije, domaćin ima puno pravo otkazati smještaj svim gostima. Gosti iz drugih objekata koji nisu u vlasništvu domaćina nemaju pravo boraviti u smještajnoj jedinici.