Bijeli delfin
0%
Biograd Biograd

Biograd

Biograd

Biograd na Moru je malen grad sa malom starom jezgrom, lišen gradskih gužvi i prometa. Duž cijele njegove obale nalaze se prekrasne plaže koje povezuje novouređeni korzo na kojem se nalazi mnoštvo cafea, restorana i raznovrsne turističke ponude. Sa samo 25 kilometara udaljenosti od Zadra, Biograd ima iznimno dobru povezanost sa svim velikim gradovima, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, zahvaljujući zračnoj luci Zemunik, udaljenoj petnaest minuta vožnje.

Biograd

Biograd je idealno mjesto za odmor onom tko želi zaboraviti svakodnevan stres, brige i probleme. Prekrasno more uz pogled na živopisni Pašmanski kanal, uz mnoštvo zelenila, kako na kopnu tako i u podmorju, čini ovaj kraljevski grad uistinu centralnim biserom jadranske krune.

Biograd

Upravo centralna pozicija na karti Hrvatske omogućuje biogradskim gostima da upoznaju i ostale ljepote ovog kraja. U neposrednoj blizini se nalaze čak tri Nacionalna parka: NP "Kornati" - otočna skupina koja oduzima dah; NP "Paklenica" u brdima Velebita - za sve koji svom odmoru vole dati malo avanturističkog duha; NP "Krka" - sedreni slapovi rijeke Krke za sve one kojima slana voda jednostavno nije dovoljna, a takvi se mogu upustiti i u posjet NP "Plitvička jezera" do kojeg je vožnja malo duža, ali svakako isplativa.

Biograd

Nedaleko od Biograda se nalazi i park prirode "Vransko jezero" najveće prirodno jezero u Hrvatskoj kojeg svakako vrijedi posjetiti.

Biograd
Izlete i posjete navedenim ljepotama uvelike olakšavaju organizirani izleti od strane naše recepcije.
Biograd